ФРАНШИЗА

Доколку сте во потрага за бизнис идеја или сакате да започнете сопствен бизнис, Ви нудиме можност за деловна соработка.

Станете дел од успешниот меѓународен тим!

Малац Генијалац (Malac Genijalac) постои во 9 земји, има преку 95 училишта кои успешно работат, за што можат да зборуваат преку 10000 задоволни корисници.

Доколку сте заинтересирани да отворите центар за ментална аритметика во Вашето место, слободно контактирајте не!

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ? НИЕ ГО ИМАМЕ ВИСТИНСКИОТ ОДГОВОР!

Please wait...